Hospitals Attending

  • Frisbie Memorial Hospital
  • Jackson Health System
  • New England Baptist Hospital
  • Sutter Health
  • Adena Health System
  • Lahey Hospital & Medical Center
  • St. Jude Hospital
  • USC Department of Public Safety
  • HSS/Henrico Doctors Hospital

The Security in Healthcare Summit, being held on October 24-25 at the Sheraton Boston, will be the first of series of summits, to focus specifically on security solutions within Healthcare Facilities. The summit will offer focused content on education and training for security professionals within Healthcare.

Innovative Security Solutions providers will discuss one on one how these new innovations are helping healthcare facilities ensure not only physical safety on the job but also cybersecurity, access, and more.

FOR HEALTHCARE SECURITY DIRECTORS:

Complimentary Summit attendance, meals and hotel stay–

Also free copy of our new report, Key Benchmarks in Healthcare Security

Join Us See Agenda

Event – Conference Schedule

Day 01 full schedule

October 24th, 2018
  • Start
    End
    Block
    Session
    Speaker(s)
    Description
  • 3:00 4:00 60 min Rising Role of IT in Physical Security Sheila Loy, Director, Vertical Industries Healthcare, HID Global
  • 4:00 4:30 30 min Meet your industry peer/registration
  • 4:30 5:30 60 min Violence Prevention: Report from Best Practices Facilities Ed Bartone, Director, Support Operations & Security, Lahey Hospital & Medical Center Julie Brown, Institutional Market Leader, Johnson Controls
  • 5:30 5:30 60 min Networking Reception

Day 02 full schedule

October 25th, 2018
  • Start
    End
    Block
    Session
    Speakers
    Description
  • 7:00 8:00 60Min Registration Networking Breakfast
  • 8:15 9:15 60 min Featured Presentation Jeff Hauk, Director, Public Safety, Police Authority Services, Memorial Healthcare Transforming Your Healthcare Security Operation to Meet Today's Challenges
  • 9:30 10:00 30 min Innovations in Healthcare Solutions 5 minute vendor presentations
  • 10:00 10:20 20 min Break
  • 10:30 12:00 90 min Peer Learning Sessions One-to-one appointments Healthcare Security Connections
  • 12:00 1:00 60 min Lunch Moderator - Christine Pontus, MS, RN, COHN-S/CCM–Massachusetts Nurses Association Associate Director Health & Safety How to Protect Nurses and Staff
  • 1:00 2:00 60 min Security Director Discussion Facilitator – David Beck, Vice President, Research, Tarsus Direct New Report – Key Benchmarks in Healthcare Security
  • 2:00 3:15 75 min Peer Learning Sessions One-to-One appointments Healthcare Security Connections
  • 3:15 4:00 45 min Closing Presentation Artificial Intelligence Comes to Healthcare Security

Be a Contributer