Key Benchmarks in Healthcare Security Survey Contribute Now

The Security in Healthcare Summit, being held on October 24-25 at the Sheraton Boston, will be the first of series of summits, to focus specifically on security solutions within Healthcare Facilities. The summit will offer focused content on education and training for security professionals within Healthcare.

Innovative Security Solutions providers will discuss one on one how these new innovations are helping healthcare facilities ensure not only physical safety on the job but also cybersecurity, access, and more.

FOR HEALTHCARE SECURITY DIRECTORS:

Complimentary Summit attendance, meals and hotel stay–

Also free copy of our new report, Key Benchmarks in Healthcare Security

Join Us See Agenda

Event – Conference Schedule

Day 01 full schedule

October 24th, 2018
  • Start
    End
    Block
    Session
    Speaker(s)
    Description
  • 2:30 4:00 90 min Pre-conference workshop Best Practices: Educating Your Organization on Healthcare Security.
  • 4:00 4:30 30 min Meet your industry peer/registration
  • 4:30 5:15 45 min Opening Keynote Measuring Your Progress: Dashboards and Metrics
  • 5:15 5:45 30 min Panel: Violence Prevention: Report from Best Practices Facilities
  • 5:45 6:45 60 min Networking Reception

Networking Dine Arounds

Day 02 full schedule

October 25th, 2018
  • Start
    End
    Block
    Session
    Speakers
    Description
  • 8:00 8:45 45 Min Morning Keynote Bridging the Gap Between Cyber and Physical Security
  • 8:45 9:15 30 min Session Preventing Data Breaches: A Team Effort
  • 9:15 9:30 15 min Break
  • 9:30 10:00 30 min Panel New Security Products You Need to See to Believe
  • 10:00 11:40 100 min Peer Learning Sessions Healthcare Security Connections
  • 11:40 11:50 10 min Break
  • 11:50 12:20 50 min Session What to do About Growing Attacks on Nurses
  • 12:20 1:20 60 min Lunch Panel Unlock Data in Your Systems to Enhance Healthcare Security
  • 1:20 3:00 60 min Peer Learning Seesion Peer Learning Appointments Healthcare Security Connections PM session
  • 3:00 3:15 Break 15 min
  • 3:15 4:00 Closing Keynote 45 min Artificial Intelligence Comes to Healthcare Security

Reserve Your Report Now

Reserve your copy of the 2018 Security in Healthcare Key Benchmarking Report

Be a Contributer